اخبار

  • 3574
  • 309 مرتبه
  • 1401/10/28

تمسک به سیره حضرت زهرا(س) سبب سعادت می‌شود

شاعر پاکستانی:

تمسک به سیره حضرت زهرا(س) سبب سعادت می‌شود

نوشین خالد در همایش «حضرت زهرا(س)؛ الگوی زن امروز» که به همت خانه فرهنگ ایران در لاهور برگزار شد، گفت: مادران می‌توانند با تمسک به سیره حضرت زهرا(س) در ساختن جامعه‌ای سعادتمند نقش اساسی ایفا کنند.

 

 

به گزارش ستاد اطلاعرسانی موقوفه مهر فاطمی، به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت مقام مادر و روز زن، همایشی با عنوان «حضرت زهرا(س)؛ الگوی زن امروز» با حضور بانوان فرهیخته، فعالان فرهنگی و دانشگاهی در خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور برگزار شد و شرکت کنندگان حضرت زهرا(س) را برترین الگو برای زنان امروزی معرفی کردند.

جعفر روناس، مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور در سخنانی، گفت: زنان زیادی به لحاظ فضایل اخلاقی و انسانی و نقش آفرینی در جهان بشریت در طول تاریخ خوش درخشیدند، اما هیچ زنی به پای حضرت زهرای مرضیه(س) نرسیده است، چرا که ایشان با عمر کوتاه خود، آثار و برکات زیادی را برای همه زمان‌ها به یادگار گذاشتند.

وی افزود: در جامعه امروز که نظام سرمایه‌داری غرب با تهاجم فرهنگی خود سعی دارد الگویی مبتذل و غیر انسانی برای زنان و دختران مسلمان ارائه کند، پرداختن به ابعاد گوناگون شخصیتی آن حضرت می‌تواند الگوی عملی مناسبی برای جوامع باشد.

وابسته فرهنگی کشورمان در لاهور عنوان کرد: ما در ایران و پاکستان در کشوری اسلامی زندگی می‌کنیم که باید در راستای معرفی کردن حضرت فاطمه زهرا(س) به جهانیان گام‌های بلندی برداریم تا ایشان به‌ عنوان یک اسوه به همه ملت‌های دنیا معرفی شوند.

وی اظهار داشت: براستی با این همه فضایل و ویژگی‌های منحصر به فرد که مورد تکریم نه تنها مسلمان بلکه دیگر ملیت‌ها و ادیان است، شایسته است روز میلاد بانوی دو عالم در گام اول در دنیای اسلام و در نهایت در سراسر گیتی به عنوان روز جهانی زن قلمداد شود.

حضرت زهرا(س)؛ کامل ترین الگو در همه اعصار

خانم انیله سلیم نیز در سخنانی، گفت: حضرت زهرا(س) بهترین انسان و الگو برای زنان و مردان است اما به علت شاخص‌های جنسیتی که یک مادر، همسر و دختری نمونه برای پیامبر اکرم(ص) بوده، برای زنان الگویی فاخر است.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره حضرت زهرا(س) می‌فرمایند: نمونه انسان کامل و طرف ملکوتی وجود انسان در زهرای اطهر (سلام‌اللّه‌علیها) متجلی است.

خانم رقیه رباب، از فعالان مذهبی پاکستان گفت: درباره‌ عظمت شأن زهرای اطهر، صدّیقه‌ی طاهره(سلام ‌الله ‌علیها) زبان ما قاصر و ناقص است؛ قرآن و حدیث درباره این بزرگوار سخن دارد، مدیحه دارد که برای ذهن ما، فهم این مدیحه‌ها احتیاج به تأمّل و دقّت دارد.

خانم شبنم میرزا، از شاعران شهیر پاکستان اظهار داشت: حضرت فاطمه زهرا(س) چه در بعد خانوادگی و چه در بعد زندگی اجتماعی، الگوی کامل یک زن مسلمان و برترین زنان عالم است و ضرورت دارد که در راه ترویج آموزه‌های اخلاقی و تربیتی ایشان در جامعه بکوشیم.

خانم نوشین خالد در سخنانی، از دیگر شاعران پاکستان با اشاره به فضایل اخلاقی حضرت زهرا(س) گفت: زن وظیفه مهم مادر بودن و تربیت فرزندان در خانواده به عنوان رکن اصلی جامعه را بر عهده دارد و مادران بزرگوار می‌توانند با تمسک به سیره حضرت زهرا(س) در ساختن جامعه‌ای سعادتمند نقش اساسی ایفا کنند.

خانم عظمی زرین نازین، استاد زبان فارسی دانشگاه پنجاب اقدام دولت ایران مبنی بر اعلام کردن روز زن به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) را مورد تقدیر قرار داد و اشعاری از علامه اقبال در مدح حضرت فاطمه زهرا (س) قرائت کرد.

ضرورت توجه به آموزه‌های اخلاقی و منش فردی و اجتماعی حضرت فاطمه زهرا(س)

خانم فوزیه تبسم، شاعر و نویسنده معروف پاکستانی و رئیس آکادمی صوفی تبسم با تبریک سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن افزود: میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)، یادآور اهمیت و ضرورت توجه به آموزه‌های اخلاقی و منش فردی و اجتماعی آن بانوی بزرگوار و جایگاه رفیع والای زن و مادر در فرهنگ اسلامی است.

وی بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران به عنوان معجزه قرن، بستر فعالیت زن را فراهم کرد تا بانوان ایرانی با حضور فعال و سرزنده در عرصه‌های گوناگون سیاسی، اجتماعی و فرهنگی نقش مهمی در اهداف بزرگ نظام داشته باشند.

در این همایش، شعرای معروف دیگر هم از قبیل روما رضوی، عنبریه ارم، طاهر ناصر، اعظم منیر، رقیه اکبر و شهناز نقوی اشعاری در وصف حضرت زهرای اطهر (س) به زبان فارسی و اردو قرائت کردند.

 

منبع: سازمان فرهنگ و ارتباطات

فایل های پیوست

Copyright © 2024, All Rights Reserved.