جمعی از بانوان مسلمان و شیعه غرب آسیا در رواق دارالرحمه حرم مطهر رضوی گرد هم آمدند تا در پیشگاه امام رئوف(ع) با قرائت دلنوشتههایی در مدح و منقبت ام المومنین، حضرت خدیجه کبری(س) ارادت خود را به این بزرگ بانوی اسلام نشان دهند و همدرد با امّ ابیها، کوچ بانوی آفتابی خانه وحی را به سوگ بنشینند.
خیرالنساء عنوان ویژه برنامهای است که در سالروز وفات حضرت خدیجه(س) به همت مدیریت زائرین غیرایرانی آستان قدس رضوی برای اولین بار با حضور ۷۵ نفر از بانوان عرب زبان کشورهای غرب آسیا برگزار شد.
فراخوان این برنامه برای کشورهای لبنان، عراق، سوریه، یمن، بحرین، عربستان و کویت منتشر شد و قریب به ۵۰ دلنوشته از سوی بانوان کشورهای مذکور ارسال و ۸ دلنوشته برگزیده شد و مورد تقدیر قرار گرفت.
دلنوشتههای برتر در مجلات عرب زبان آستان قدس رضوی منتشر خواهد شد.
همخوانی قرآن توسط گروه سرود نورالزاهرا متشکل از نوجوانان ۶ کشور، اجرای تواشیح توسط گروه خورشید هشتم در مدح و ثنای حضرت خدیجه (س) و قرائت دلنوشتههای برگزیده و زیارت حضرت خدیجه (س) و در پایان ضیافت افطاری از جمله بخشهای این مراسم بود.
در این مراسم زهرا علی صبری از کشور عراق در وصف شخصیت حضرت خدیجه (س)، ایشان را همسری صالح و مادری نیکوکار بیان کرد که در گسترش و توسعه اسلام بسیار موثر بودند.
وی گفت: پس از طلوع آفتاب اسلام در عربستان این بانوی بزرگوار نه تنها دست از حمایت خویش برنداشت، بلکه مصممتر از قبل به پشتیبانی از اسلام و نبی مکرم اسلام (ص) پرداخت.
زهرا علی صبری همچنین حضرت خدیجه (س) را الگویی جامع برای زنان جوامع اسلامی ذکر کرد و گفت: چنانچه یک زن با تقویت ایمان، بینش سیاسی و اجتماعی خود را افزایش دهد میتواند از جامعه خود در برابر ناملایمات و آسیبها حمایت کند.
وی افزود: همیشه سعی من بر این بوده که در زندگی فردی و اجتماعی این بانوی بزرگوار را الگویی خود قرار دهم. همانطور که خصوصیات اخلاقی ایشان بر زندگی دخترشان فاطمه زهرا (س) و نیز حضرت زینب (س) تاثیر گذاشت بر زندگی پیروان ایشان در عصر حاضر نیز تأثیرگذار خواهد بود.
منبع: صداوسیما